Revai logoRévai Miklós Szakkollégium
Regisztráció | Belépés | Teszt belépés
Revai logo

Módszertani napok az Adyban

 
MORENA 2014
Szakmai - módszertani napok az Adyban 2o11
Moréna 2009

Revai logoSzakmai - módszertani napok az Adyban 2o11


2011/09/12
A nagyváradi Ady Endre Líceum keretében működő Révai Miklós Szakkollégium 2011. október 14-15-én módszertani napokat tart, melyre tisztelettel meghív minden olyan Bihar és Hajdú-Bihar megyei gyakorló pedagógust, aki szakmai tapasztalatait szívesen osztaná meg másokkal, vagy érdeklődéssel hallgatná azoknak a kollégáknak a mindennapi gyakorlatból fakadó tapasztalatait, akik kiselőadás keretében beszélnének tanítási módszerekről, eszközökről, egyéb oktatással-neveléssel kapcsolatos kérdésekről, stb. A tevékenység során plenáris ülésen kerül sor általános érdeklődésre számot tartó előadásokra, majd szekcióülések keretében reál és humán tárgyakat oktató pedagógusok mutatják be szaktanári tevékenységük egy-egy fontos mozzanatát, tapasztalatát. A két nap során taneszköz, tankönyv és szakkönyv kiállítás várja az érdeklődőket.

A kiselőadások anyagát a közeljövőben CD-n és könyv formájában is megjelentetjük.

A kiselőadással jelentkezőket kérjük, 2011 október 10-ig küldjék el előadásuk pontos címét és időtartamát, rövid összefoglalóját a program összeállítása érdekében. A részletes programot 2011. október 11-én tesszük közzé.

A módszertani napok iránt érdeklődő kollégákat kérjük, hogy részvételi szándékukat 2011. október 10-ig jelezzék. Jelentkezni a szövetség honlapján htpp://revai.ro vagy a revai@lady.rdsor.ro e-mail címen vagy a 0040/259-431787-es faxszámon lehet.

A rendezvény helyszíne az Ady Endre Líceum.
Korlátozott számban szállást, étkezést biztosítunk az iskola bentlakásában. A résztvevőknek szállodai helyfoglalást is biztosítunk egyéni igények függvényében az igénylő költségére.

További információkat 2011. október 10-től találhatnak az szövetség honlapján htpp://revai.ro. Az eddigi módszerteni napok anyagait a szövetség előbbi oldalán valamint az Ady Endre Líceum oldalán htpp://lady.rdsor.ro tekinthetik meg az érdeklődők.
A szervező bizottság nevében: Tóth Márta, az Ady Endre Líceum igazgatója
Nagy Zoltán. Révai Miklós Szakkollégium elnöke

http://www.revai.ro

Jelentkezési űrlap
Revai logoMellékletek

iconfuzet2011.doc
Programok
(c) 2011-2024 Révai Miklós Szakkollégium
0.56235504150391

Valid XHTML 1.0 Transitional